Aquest estiu, llença't de cap i forma't!

Escola d'Estiu. Font: Fundació Pere Tarrés
Dimecres, 29/06/2016
(En línia)

La Fundació Pere Tarrés organitza per aquest estiu un ampli ventall de cursos e-learning destinats a estudiants o treballadors que vulguin reciclar o actualitzar els seus coneixements.

Entre l'oferta de formacions, que comencen el 29 de juny, podem trobar des de cursos de manipuladors d'aliments o tenir cura de la teva dieta a formacions en participació ciutadana, afectivitat i sexualitat en persones grans, introducció a la kinesiologia o tècniques de coaching, entre d'altres.

Aquelles persones que estiguin interessades en participar en algun dels cursos han de clicar sobre la formació desitjada i matricular-se. Es recomana consultar sempre la disponibilitat de plaça del curs que us interessa entrant a l'apartat de matrícula de la seva fitxa corresponent o telefonant al 93 410 16 02.

Tots aquests cursos són bonificables mitjançant el crèdit de formació que disposeu a través de la Fundació Tripartita. Per a més informació podeu contactar a través de l’e-mail formacio@peretarres.org o al telèfon 93 410 16 02.

Data: 

Dimecres 29 juny

Hora: 

00:01

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés