Arrenca La Verdinada dels Lluïsos de Gràcia

Cartell de La Verdinada 2014
Barcelona
Dilluns, 03/03/2014 fins Diumenge, 23/03/2014

L'entitat gracienca acull, entre el 3 i el 23 de març de 2014, diferents activitats orientades a conscienciar la població sobre la importància del foment del medi ambient i la sostenibilitat.

La Verdinada ja no és, aquest any, la setmana verda dels Lluïsos de Gràcia; sinó que s'ha convertit en els "21 dies per l’Agenda 21".

Entre el 2 i el 23 de març es podran fer diferents activitats orientades al foment del medi ambient i la sostenibilitat, d'entre les quals destaca el "Dissabte per la sostenibilitat".

Serà el proper 8 de març, quan es podrà participar de la Festa de l'Hort Urbà amb un taller d’horticultura, diferents tallers de sostenibilitat i una calçotada ecològica oberta a tothom. El menú seran calçots amb la seva salsa, carn, fruita, pa, aigua i vi i costarà 16€. Els tiquets poden reservar-se a través del correu electrònic info@lluisosdegracia.cat.

Aquest any els Castellers de la Vila de Gràcia, l'associació Depana i l'Espai Jove La Fontana també se sumen a l'organització d'activitats entorn La Verdinada.

Data: 

Dilluns 03 març

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lluisosdegracia.cat.