Arriba el ‘Festival Esperanzah!’ de la solidaritat 2019

Arriba el ‘Festival Esperanzah!’ de la solidaritat 2019
El Prat del Llobregat
Divendres, 11/10/2019

Els propers 11, 12 i 13 d'octubre el Prat del Llobregat acollirà tres dies de música, festa i solidaritat a favor de diferents causes socials.

Esperanzah! és un festival de música del món que té la intenció de generar i difondre la cultura, a través d’un espai de reflexió, un espai per la transformació social del món i un espai amb música i activitats per a totes les edats, gèneres i condicions.

Esperanzah! es construeix des de la implicació de molts col·lectius, sense els quals, Esperanzah! seria un festival de música més. Des del 2015, s'han destinat 300.000€ de la venda d’entrades a diferents projectes socials, de cooperació internacional i pel foment de l’economia social i solidària al Prat.

Alguns dels projectes als que s’ha donat suport des d’Esperanzah! són: Alboan, Caminando Fronteras, Stop Mare Mortum, Open Arms o Pallassos en Rebeldia, entre d’altres.

El Festival Esperanzah! També programa un cartell 100% femení: ‘Esperanzah Es Muher’. Ja pots aconseguir el teu abonament des d’aquí.

Data: 

Divendres 11 oct

Hora: 

20:00

Correu electrònic Organitzador: 
premsa@stopmaremortum.org
Organitzador: 
Fundació Esperanzah