Arriba el Xè Torneig Demanoenmano

 Font:
Sant Feliu de Llobregat
Diumenge, 03/03/2024

La Fundació Demanoenmano us convida al X Torneig Demanoenmano el proper 3 de març.

Marquem junts el 03/03/2024 com una data important al nostre calendari: X Torneig Demanoenmano 2024 de la Fundació Demanoenmano.

Des de les 09:00 hores fins les 17:30 hores tindrem la nostra festa anual de la competició. Aquest any a Sant Feliu de Llobregat al pavelló Andrei Xepkin (Carrer Mataró, 4, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona), ja que tant l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, com el Club Handbol Sant Llorenç col·laboren amb el Torneig de manera activa i desinteressada, proporcionant espais esportius i socials.

Com ja és una tradició, la Fundació Demanoenmano, realitzarà sorteigs abans de la final, i tindrem alguna sorpresa més preparada.

Durant la jornada se celebrarà un menjar solidari (necessària inscripció) de 13:45 hores a 15:30 hores, donant prioritat als equips de 13:45 hores a 15:00 hores, ja que tindran una aturada a la seva competició per poder menjar tranquil·lament.

Si ja formeu part d'algun equip de la competició Demanoenmano heu de saber que aquest any la inscripció prèvia del dinar es farà des de la plataforma Teams que s'ha habilitat a cada equip.

Totes les persones, que no estiguin inscrites a la competició, han de fer la inscripció prèvia del dinar a través d'aquest formulari .

Es calcula que més de 144 esportistes participaran en aquest esdeveniment.

Els equips que no estiguin inscrits a la competició Demanoenmano en aquesta temporada també poden participar al torneig pagant diferents quotes que es poden consultar a la pàgina web de la Fundació Demanoenmano.

Si no estàs inscrit a la competició Demanoenmano i vols formar part d'aquest esdeveniment envia un mail a: competicion@demanoenmano.net

Des de la Fundació Demanoenmano s’anima a formar part de l'equip de voluntariat de la jornada, per poder gestionar totes les tasques amb la major cura i afecte.

Demanoenmano, és una Fundació sense ànim de lucre que necessita la col·laboració de cadascuna de les persones interessades per seguir formant un projecte esportiu i social únicament destinat a les persones amb diversitat funcional. Formant una gran família és com la Fundació Demanoenmano crea projectes perquè tots i totes siguem una baula cada cop més important en aquesta societat.

DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ AL MENJAR SOLIDARI I AL TORNEIG: 21/02/2024

Data: 

Diumenge 03 març

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Demanoenmano
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@demanoenmano.net