'Art i història als museus de Barcelona: Museus en flor'

Una persona observant quadres de temàtica floral. Font: Llicència CC Pixabay
Barcelona
Dimarts, 19/04/2022 fins Dimarts, 24/05/2022

Emmarcat en el cicle de visites 'Art i història als Museus de Barcelona', organitzat per la Fundació Amics del Museu Nacional de Catalunya, arriba 'Museus en flor', la temàtica de primavera.

Del 19 d'abril al 24 de maig, els museus de Barcelona es guarniran de flors en homenatge a la nova etapa del cicle 'Art i història als Museus de Barcelona'. El tema escollit ha estat 'Museus en flor' i, segons detallen des de Barcelona Cultura, serà una oportunitat única i exclusiva de descobrir les flors que s'amaguen en alguns objectes de les col·leccions dels museus participants.

Cada dimarts s'organitzaran dos torns de visites, a les 17 h o a les 18.30 h, pels quals cal realitzar inscripció prèvia, ja que les places són limitades. La iniciativa és organitzada per la Fundació Amics del Museu Nacional de Catalunya.

Els museus participants del cicle són: el Museu del Disseny, el Museu Nacional d'Art de Catalunya, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, el Museu de la Música, el Museu Frederic Marès i el Museu d'Història de Barcelona (Vil·la Joana).

Es destaca la sessió 'La flor en el mantó de Manila', a càrrec de Josep Capsir, conservador d’arts decoratives del Museu del Disseny, que se celebrarà el 10 de maig. La sessió consistirà en la presentació d'una detallada selecció de mantons de Manila de la col·lecció del museu, elaborats a la Xina i actualment no exposats. Per consultar el programa sencer, clica aquest enllaç.

Data: 

Dimarts 19 abr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Fundació Amics del Museu Nacional de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
amics@amicsdelmnac.org