Assemblea General de l'FSCat, Fòrum Social Català

Logotip del Fòrum Social Català
Barcelon
Dimecres, 05/02/2014

El dimecres 5 de febrer, a les 19h, es farà una Assemblea General del Fòrum Social Català (FSCat) (a la seu de la FCONG, c/ de les Tàpies, núm. 1).

El FSCat 2014 es farà els propers 11, 12 i 13 d’abril a Barcelona i ha funcionat aquestes últimes setmanes amb una Comissió de Treball Ampliada (CTA, 13 persones) per fer feina de preparació.

A hores d'ara, s'han elaborat i enviat dues CRIDES, una a adhesions i una altra a propostes de tallers, aquesta última enviada recentment a les entitats, moviments, grups... perquè comencin a apuntar tallers. S'ha fet la reserva de l'Edifici històric de la Universitat de Barcelona i de la Facultat de Filologia per fer els tallers. També s'ha treballat sobre el format i continguts de l'FSCat 2014. S'ha constituït també una Comissió de Comunicació.

Des de la CTA es pensa que és el moment de convocar una Assemblea General per explicar el punt de la situació i sobretot fer partícips a les persones interessades i adherides dels darrers preparatius del Fòrum: “podem engegar, abans, durant i després de l'FSCat, un procés d'intercanvi i de sinergies entres les diferents lluites, campanyes, iniciatives, projectes, moviments, etc... que estan fent feina transformadora a Catalunya i crear la “bona COMPLEMENTARIETAT” que l'espai FSCat vol facilitar?”

Data: 

Dimecres 05 febr

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
-