Assemblea i trobada oberta de l'Associació de Professionals de la Dinamització Social Digital

Presentació de l'associació a la Jornada de la Internet Social de 2017
Barcelona
Dissabte, 30/06/2018

L'acte està obert a les persones sòcies de l'entitat però també a d'altres que estiguin interessades en el present i futur d'aquesta professió.

L'Associació de Professionals de la Dinamització Social Digital la van crear diversos dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC i de la Xarxa Òmnia, i es va donar a conèixer a la Jornada de la Internet Social del 2017.

Un dels principals objectius que tenen en aquests moments és eixamplar la seva base social durant el 2018, començant a crear un relat comú sobre la figura del dinamitzador o la dinamitzadora social digital.

La trobada porta el nom de 'sandbox' i tractarà, entre d'altres temes, sobre les necessitats d'aquest col·lectiu i les possibilitats de desenvolupar la seva feina amb millors competències. Es farà una sessió de treball amb la dinàmica de 'World Cafè' i un espai de conversa informal.

Les persones interessades en participar-hi poden realitzar la seva inscripció.

Després de la trobada, a les 12.30 hores, es realitzarà la primera assemblea general ordinària de l'associació, oberta a tothom però només amb dret de vot pels socis i sòcies de l'entitat. Es farà el tancament de 2017 i es donarà a conèixer la junta, les comissions i el pla de treball per a 2018-2019.

Data: 

Dissabte 30 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació de Professionals de la Dinamització Social Digital