Assemblea Oberta per l’Aigua Pública i Democràtica a l’AMB

El compromís ja compta amb el suport de més de 100 entitats. Font: Unsplash.
Barcelona
Divendres, 22/02/2019

El 22 de febrer, Enginyeria Sense Fronteres organitza aquesta sessió a les cotxeres de Sants, Barcelona.

El proper divendres 22 de febrer a les 18.30 h, Enginyeria Sense Fronteres organitza l’Assemblea Oberta per l’Aigua Pública i Democràtica a l’AMB.

Després de la victòria de la Iniciativa Ciutadana, amb 27.000 signatures i guanyar la Consulta de l’Aigua a Barcelona al ple del 26 d’octubre, la Plataforma Aigua és Vida i el Moviment per l’Aigua Pública i Democràtica, han llançat el compromís per l’Aigua Pública i Democràtica a l’àrea metropolitana de Barcelona (AMB).

Els objectius del Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica són l’acompliment del dret humà a l’aigua i un model de gestió pública, que tingui cura dels ecosistemes, amb un observatori de l’aigua metropolità i que garanteixi la rendició de comptes i el control social.

El compromís ja compta amb el suport de més de 100 entitats, però Agbar s’oposa a la reforma i vol portar als tribunals la consulta perquè no es dugui a terme.

L’objectiu de l’assemblea és explicar quin és l’estat actual de la campanya i pensar quins són els següents passos per estendre-la a tots els barris i municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per assistir a l’esdeveniment, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Divendres 22 febr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
aiguaesvida@gmail.com