'Associacionisme i muntanya: anem prou preparades?'

Imatge gràfica del CRAJ per il·lustrar la sessió informativa sobre excursionisme.
Barcelona
Dijous, 29/02/2024

La sessió informativa sobre excursionisme que impulsa el CRAJ se celebrarà el dijous, 29 de febrer del 2024, de 18.30 a 20.30 h.

L'excursionisme és un dels àmbits més característics i importants de l’educació en el lleure a Catalunya, tant com a pràctica esportiva, com el seu poder com a eina pedagògica. Des del CRAJ organitzen la sessió formativa 'Associacionisme i muntanya: anem prou preparades?' per tal d'oferir eines i recursos per fomentar les activitats segures a la muntanya, l'aposta per l’excursionisme com a eina educativa, i la preparació, el coneixement i els recursos necessaris per dur a terme aquestes activitats.

Durant la sessió s'oferiran coneixements com ara els relacionats amb la conducció de grups, coneixement en matèria de planificació de rutes, aspectes relacionats amb l'orientació i altres elements de seguretat. La formació es durà a terme el dijous, 29 de febrer del 2024, de 18.30 a 20.30 h, al Casal de Joves La Traca, a la Gran Via de les Corts Catalanes, 835, de Barcelona. Aquesta anirà a càrrec d'en Sam, tècnic del Centre Excursionista de Catalunya (CEC), institució capdavantera del muntanyisme a Catalunya.

Per assistir a la sessió informativa caldrà inscriure's prèviament a través del lloc web de l'esdeveniment. Les inscripcions s'obriran tres setmanes abans del seu inici, així que si vols estar al corrent de la data, pots clicar al botó 'M'interessa' del mateix lloc web i facilitar les dades de contacte.

Data: 

Dijous 29 febr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
CRAJ
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@crajbcn.cat