Barri Viu Fest, una iniciativa cultural de cohesió veïnal

Persones assegudes d'esquena mirant al escenari, on hi ha una artista asseguda a un taburet i amb una guitarra acústica recolzada als braços
Barcelona
Divendres, 11/09/2020 fins Divendres, 09/10/2020

Els Castellers de Sants ofereixen un espai de trobada i socialització al barri barceloní amb sessions gratuïtes de música en viu i programació infantil fins al 9 d’octubre.

Les places són buides i l’activitat castellera es manté aturada a causa de la pandèmia generada per la Covid-19. No obstant això, són moltes les colles que han decidit reinventar-se i mantenir la seva activitat associativa ben viva. N’és un exemple el Barri Viu Fest, un espai permanent de trobada i socialització veïnal impulsat pels Castellers de Sants.

Barri Viu Fest se celebra en un espai obert situat al carrer Viriat, a tocar de l’Estació de Sants de Barcelona, i ofereix sessions de música en viu de petit format i programació infantil de l’11 de setembre al 9 d’octubre.

Una comissió dels Castellers de Sants és l’encarregada d’organitzar aquesta iniciativa, que busca reactivar el sector cultural al barri, oferir un espai de trobada i socialització, mantenir viva l’activitat i la cohesió entre els membres de la colla i oferir una oferta cultural específica per a la canalla santsenca.

Un espai obert de cultura segura

Tota la programació del Barri Viu Fest està dissenyada per dur-la a terme en un espai delimitat, obert i segur. Per assistir cal reserva prèvia i l’aforament és limitat.

L’organització també posa al servei de les persones assistents punts habilitats amb gel hidroalcohòlic i és obligatori l’ús de la mascareta. D’altra banda, les taules estan separades respectant la distància de seguretat i estan degudament desinfectades.

Data: 

Divendres 11 set

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Castellers de Sants
Correu electrònic de l'organitzador: 
http://www.borinots.cat/barriviu/