Batolla el Masclisme 2023

Cartell de Batolla el masclisme, fer caure el masclisme de la seva posició de poder. Font: CRAJ
Dimecres, 01/02/2023 fins Dimecres, 29/03/2023

Vuit sessions distribuïdes en quatre mòduls integren la nova edició del 'Batolla el Masclisme', un cicle per abordar els feminismes i la diversitat des de les entitats juvenils.

Batollar: fer caure amb la batolla. El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) proposa una nova edició del cicle formatiu 'Batolla el Masclisme', una eina pensada per abordar els eixos que afecten les entitats juvenils en qüestions de feminisme i LGBTI. Organitzat conjuntament amb el Consell de la Joventut de Barcelona i treballat amb persones i entitats expertes en l'àmbit, ofereixen un cicle integrat per quatre mòduls formatius de dues sessions de dues hores.

El curs tindrà lloc els mesos de febrer i març i s'impartirà a diversos centres juvenils i culturals de la ciutat de Barcelona. Les sessions aniran a càrrec de Cúrcuma, cooperativa de professionals de l'àmbit psicosocioeducatiu, de Psicoopera, cooperativa d'iniciativa social que ofereix suport emocional i psicològic, del Centre Jove d'Atenció a les Sexualitats i de Joi Pineda, persona que s'identifica com a persona no binària i drag king.

Aquesta formació és gratuïta però les places són limitades. Les inscripcions ja estan obertes i permeten la inscripció a un o diversos mòduls formatius del curs, segons interessos i disponibilitat.

Data: 

Dimecres 01 febr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
CRAJ
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@crajbcn.cat