Batolla el masclisme: formació feminista per a col·lectius juvenils

Cartell de la formació
Barcelona
Dimarts, 03/03/2020 fins Dimarts, 31/03/2020

Com podem incorporar la perspectiva feminista en el dia a dia de la nostra entitat o col·lectiu?

Tenim en compte la perspectiva interseccional? Amb quina mirada afrontem els conflictes que sorgeixen? I la gestió de les agressions? Volem elaborar un protocol i no sabem per on començar? Quins reptes tenim com a entitat i com podem abordar-los?

Al llarg d’aquest cicle formatiu es tractaran aquests temes i molt més, així que si sou una entitat, col·lectiu o associació juvenil de Barcelona i aquest tema us interpel·la, no ho dubteu!

Dates i horaris

Dimarts 3, 10, 17, 24 i 31 de març de 18h a 21h.

Lloc

A l’Espai Jove La Fontana (Districte de Gràcia – Carrer Gran de Gràcia 190-192 – M: L3 Fontana)

Continguts de la formació: a càrrec de Cúrcuma i Matriu

  • Sessió 1: Afrontem el conflicte amb una mirada feminista – Cúrcuma: Introducció a la teoria sobre el conflicte, amb perspectiva positiva i mirada feminista.
  • Sessió 2: Anàlisi de l’entitat amb perspectiva interseccional – Cúrcuma. Apliquem la interseccionalitat: Marc teòric i anàlisi de privilegis a títol individual i anàlisi de l’entitat i distribució del poder i rols en aquesta.
  • Sessió 3: Com ho abordem? Dotem-nos d’eines – Cúrcuma. Eines per poder treballar els reptes plantejats respecte l’entitat i a nivell individual.
  • Sessió 4: Principis de gestió d’agressions – Matriu. Reflexió sobre la gestió d’agressions i violències en el si de les entitats.
  • Sessió 5: Eines i passos per a l’elaboració d’un protocol d’agressions – Matriu. Quins passos hem de seguir per a l’elaboració d’un protocol d’agressions i com gestionar-lo.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle Batolla el masclisme: formació feminista per a col·lectius juvenils! Recomanem que us apunteu més d’una persona de l’entitat per tal que us sigui més útil i aplicable.

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17.

Data: 

Dimarts 03 març

Hora: 

18:01

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona - CRAJ
Correu electrònic de l'organitzador: 
assessoraments@crajbcn.com