BEFF. Barcelona Ethical Fashion Fest

BEFF 2016
08018 Barcelona
Divendres, 23/11/2018

El Bcn Ethical Fashion Fest (BEFF) és el festival pioner a Espanya i el sud d'Europa en moda sostenible, que enguany celebra la seva 5a edició.

El Barcelona Ethical Fashion Fest (BEFF) 2018 tindrà lloc a l'Edifici Disseny Hub Barcelona el 23 de novembre. La jornada se celebra el mateix dia que el Black Friday i convida a l'alternativa al consumisme. Aquesta cinquena edició del BEFF vol ser una jornada de reflexió sobre el la producció i el consum de moda. Una proposta per aturar-nos, no consumir i pensar alternatives a la moda que vestim.

Un dels atractius de la jornada són les conferències i taules rodones, que comptaran amb la participació de professionals de reconeixement dins del sector de la moda amb expertesa en sostenibilitat, on tractaran diversos aspectes que afecten la moda actual, com problemes socials o de producció, i es donarà una visió del camí a seguir i de quin és el futur de la moda.

Hi haurà, d'altra banda, un espai per bloggers obert a influencers de moda que tinguin interès en moda sostenible. Si ets blogger contacta amb comunicacio@modasosteniblebcn.org.

Es projectarà la pel·lícula documental Riverblue, premiada al San Diego Film Festival.

Com en altres edicions, hi haurà un showroom de moda sostenible obert durant tot el festival per tal de conèixer i adquirir peces de roba de marques participants al BEFF.

El festival va ser creat per l'Associació de Moda Sostenible de Barcelona l'any 2014 amb l'objectiu de sensibilitzar la societat sobre els avantatges de la moda sostenible així com potenciar i estimular la seva creació, producció, venda i ús.

Data: 

Divendres 23 nov

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@modasosteniblebcn.org
Organitzador: 
Moda Sostenible Barcelona