Besalú Medieval 2015

 Font:
Besalú
Dissabte, 29/08/2015 fins Diumenge, 30/08/2015

El 29 i 30 d'agost els carrers, la gent, les botigues i els edificis de Besalú s'impregnen de la influència de les arrels medievals.

El 29 i 30 d'agost arriba una nova edició de Besalú Medieval (Garrotxa). Durant l’últim cap de setmana d’agost, Besalú torna mil anys enrere per transformar el centre històric en un plató únic, a on la fantasia i la història transporten al visitant a l’antic Comtat de Besalú. El valor del conjunt arquitectònic i històric de la Vila, la converteix en una de les mostres més importants i singulars dels conjunts medievals de Catalunya i durant dos dies, els carrers, la gent, les botigues i els edificis no s’escapen de la influència de la Fira Medieval.

Amb l’entrada de 3 € pels adults i gratuïta pels menors de 12 anys, podran gaudir de desenes d’espectacles i tallers que envaeixen el centre històric, des del Pont Vell fins als marges del riu Fluvià. Grans i petits s’endinsaran en un món d’entreteniment i aprenentatge: autèntiques lluites medievals amb armes històriques, escoles de cavallers, oficis i arquers, mercats, abanderats, nombrosos personatges teatrals, músics antics… I no oblidem el carrer dels Atrapats, una activitat pels més atrevits, pels que no tenen por dels personatges més terrorífics ressuscitats de la història medieval més fosca.

A més a més, el visitant podrà degustar la saborosa vedella cuita curosament, volta rere volta, durant el Sopar Medieval que es celebra el dissabte, així com gaudir durant tot el dia dels menús oferts a la Taverna del Seny.

Data: 

Dissabte 29 ag

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Ajuntament de Besalú
Correu electrònic de l'organitzador: 
ajuntament@besalu.cat