Biblioteca Vivent de la Ciutat Refugi

L’objectiu de les sessions són de-construir prejudicis, trencar estereotips i promoure la diversitat. Font: AHEAD.
Barcelona
Dissabte, 01/06/2019 fins Dissabte, 15/06/2019

L’1 i el 15 de juny, l’Associació d’educadores i d’educadors en Drets Humans organitza l’activitat al Jardí de la Biblioteca Nacional de Catalunya, Barcelona.

Els propers dissabtes 1 i 15 de juny a les 11.00 h, l’Associació d’educadores i d’educadors en Drets Humans (AHEAD) organitza la ‘Biblioteca Vivent de la Ciutat Refugi’.

L’objectiu de les sessions són de-construir prejudicis, trencar estereotips i promoure la diversitat alhora que es coneixen experiències de vida de persones refugiades.

Les jornades permeten la interacció amb persones refugiades i nouvingudes per fomentar el diàleg i la conversa tot divulgant i sensibilitzant respecte la realitat migratòria i de la població de contextos culturals diversos presents a la ciutat.

La ‘Biblioteca Vivent’ és una ‘biblioteca’ que no consisteix en llibres reals, sinó en ‘llibres humans’ preparats per entrar en diàleg i compartir les seves històries de vida i experiències amb els altres.

L’activitat és gratuïta i pretén crear un ambient de llibertat per promoure anar més enllà d’idees preconcebudes, tot de-construint rumors, els estereotips i les actituds discriminatòries.

Data: 

Dissabte 01 juny

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Associació d’educadores i d’educadors en Drets Humans
Correu electrònic de l'organitzador: 
ahead@aheadedu.org