Bioblitz Osona

Bioblitz a Osona, organitzat per el Grup de Naturalistes d'Osona i el Museu del Ter   (imatge: museudelter)
Manlleu
Divendres, 29/04/2016 fins Dissabte, 30/04/2016

El Grup de Naturalistes d’Osona i el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – Museu del Ter organitzen la primera edició del Bioblitz a Osona, els dies 29 i 30 d’abril a l’espai natural del meandre del Gelabert de Manlleu.


El Bioblitz, organitzat pel Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis–Museu del Ter, l'Ajuntament de Manlleu i el Grup de Naturalistes d’Osona – Institució Catalana d’Història Natural, reuneix científics, naturalistes, estudiants, i ciutadans de totes les edats, voluntaris, amb formació prèvia o sense, que porten a terme el treball de camp conjuntament.


Els dies 29 i 30 d’abril els voluntaris podran participar a les sortides que més els agradin d’entre les que s’ofereixen: vegetació, amfibis, ratpenats, ocells, mamífers, diatomees i macròfits, peixos, macroinvertebrats i libèl·lules i papallones diürnes. Els participants ajudaran a esbrinar la biodiversitat de la riba del riu Ter al meandre del Gelabert de Manlleu.

Totes les fotografies i dades obtingudes es mostraran a través del web del Museu del Ter i del Grup de Naturalistes d’Osona.

El Bioblitz és un esdeveniment de descoberta de la natura iniciat el 1996 als Estats Units i que fa uns quants anys que promou el Museu de Ciències Naturals de Barcelona a Catalunya. Durant un període de 24 hores, naturalistes experts en grups biològics de flora i fauna prenen mostres, fan fotografies i identifiquen el màxim nombre d’organismes d’un espai singular, ajudats per voluntaris.

L'activitat compta amb la col·laboració del Museu de Ciències Naturals, la Diputació de Barcelona i amb la participació de la Universitat de Vic i el Grup d'Anellament de Calldetenes.

Inscripcions: cerm@museudelter.cat o al 938515176
Punt de trobada: Museu del Ter (passeig del Ter,2. Manlleu), 10 minuts abans de l’hora d’inici de la sortida.

Data: 

Divendres 29 abr

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
cerm@museudelter.cat
Organitzador: 
Centre d'Estudis Mediterranis