Brigades de Solidaritat: sessió informativa

 Font:
Barcelona
Dimarts, 15/02/2022

Aquest estiu, l'Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO reprenen les Brigades de Solidaritat, que tindran lloc a Colòmbia, Palestina, la RD Congo, El Salvador i Filipines.

Dimarts 15 de febrer es farà una sessió informativa per explicar en què consisteixen les Brigades i quin és el procés d'inscripció. Serà a les 18.30 h a la seu central de CCOO de Catalunya (Via Laietana 16, Barcelona).

Es proposa aquesta iniciativa com una aproximació a la solidaritat internacional. El programa consta de tres moments diferents.

1) Un procés formatiu sobre el context internacional on s’aborden qüestions relacionades amb els conflictes i la construcció de pau o la defensa dels drets humans, entre altres.
2) Durant el mes d’agost, els i les brigadistes realitzaran el desplaçament a terreny per conèixer de primera mà la realitat dels diferents països i el treball de les organitzacions aliades.
3) A la tornada, es genera un espai de trobada on la confluència dels participants permetrà posar en comú les problemàtiques que es viuen en aquests països, construir espais de difusió i donar a conèixer la capacitat de resposta que tenen les organitzacions locals.

Més informació: https://www.estiudesolidaritat.cat/

Data: 

Dimarts 15 febr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau i Fundació Pau i Solidaritat de CCOO
Correu electrònic de l'organitzador: 
brigades@acpau.org