Cadena Feminista

 Font:
Barcelona
Diumenge, 22/11/2020

Cal visibilitzar que la lluita continua i que l'organització davant les violències masclistes segueix. La Cadena feminista permet una mobilització amb seguretat.

La pandèmia de la COVID-19 amb situacions de confinament ha posat en evidència, de manera dràstica, la persistència de les violències masclistes i malauradament s’ha fet evident la insuficiència de mesures per part de les polítiques públiques i també una manca de suports socials i comunitaris. Han estat les associacions i col·lectius feministes locals que han divulgat recursos i serveis a través de les seves xarxes socials, i han remarcat la importància de mantenir les xarxes i el contacte amb amigues i familiars per a poder sentir-se cuidades i més segures.

Ara, més que mai, la sororitat feminista és la resposta, vol ser una acció molt participativa i reivindicativa. Per tant, cal visibilitzar que la lluita continua.

La Cadena Feminista permet una mobilització amb seguretat per les distàncies, el poc nivell de concentració de persones que cal i que està pensada perquè es pugui participar a prop de casa.

Data: 

Diumenge 22 nov

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Novembre Feminista
Correu electrònic de l'organitzador: 
novembrefeminista@gmail.com