Caminada del Nadal a Barcelona

L’objectiu de la caminada és recaptar aliments per Càritas per cobrir les necessitats dels més necessitats. Font: Unsplash.
Barcelona
Diumenge, 16/12/2018

El 16 de desembre, l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès organitza aquesta caminada per una causa solidària.

El proper diumenge 16 de desembe a les 9.00 h , l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès organitza la ‘Caminada del Nadal’.

L’objectiu de la caminada és recaptar aliments per Càritas per cobrir les necessitats dels més necessitats.

A la sortida de la cursa, s’instal·larà un punt de recollida d’aliments. Específicament, es demana llet normal, llet sense lactosa, llet per nadons, conserves, llegums cuits en pots de vidre, llegums crues, embotits al buit, galetes, oli, sucre i pasta.

A més, s’ha decidit destinar l’import del menjar de l’avituallament i de l’arribada, a la compra d’aliments per col·laborar en el recapte. Per aquest mateix motiu, l’habitual sorteig a l’arribada no es farà i es donarà l’import dels objectes que s’havien de sortejar per la compra de menjar.

Aquesta emblemàtica caminada de Nadal, passarà per llocs com el parc de la Ciutadella, la catedral o el passeig Lluís Companys.

L'esdeveniment tampoc s’oblida del medi ambient i seguint amb la línia de la resta de proves de la Barnatresc, es contribuirà a la reducció de residus, en concret dels envasos de plàstic de l'aigua que es donava a les caminades. És per aquest motiu que tant al punt d'avituallament com a l'arribada, l'aigua se subministrarà en càntirs.
Si aquest canvi es fes al llarg d’un any, això representaria eliminar el residu de 50.000 envasos de plàstic.

La caminada és totalment gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Data: 

Diumenge 16 des

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès
Correu electrònic de l'organitzador: 
asenexba@euro-senders.com