Caminada Popular: “El voluntariat en marxa”

Caminada Popular: “El voluntariat en marxa”
Lleida
Diumenge, 17/04/2016

L’objectiu és promoure i donar a conèixer la tasca del voluntariat social al territori català

El diumenge 17 d’abril se celebrarà a Lleida una caminada popular sota el lema “El voluntariat en marxa”, organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social. L’objectiu és aconseguir el màxim de participació per així fer visible la veritable força del voluntariat.

El recorregut, de 8 km, començarà als Jardins Ernest Lluch a les 9 del matí i acabarà al Parc de la Mitjana, on hi haurà xocolata i coca de sucre per a tots els qui hi hagin participat. El preu és de 5 euros i gratuït pels menors de 12 anys.

Com inscriure's?

Els qui vulguin ajudar fent moltes passes solidàries i gaudir d’una caminada en família ja poden inscriure’s online o personalment a l’Espai de Salut (C/ Henry Dunant, 1 3a) els dies 13 i 14 d’abril de les 09.30 h a les 13.30 h. No obstant això, per tots aquells que es decideixin a última hora també hi haurà l'oportunitat d’inscriure’s el mateix dia de la caminada a partir de les 08.15 h.

L’esdeveniment compta amb el suport de l'Ajuntament de Lleida i de la Diputació de Lleida, i també de les empreses Wala esports, Plusfresc, Arilfrut, Torres Pastisseria, Bonpreu, Condis, Esclat, el Centre Excursionista de Lleida i el Grup Borges.

Data: 

Diumenge 17 abr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
lleida@voluntaris.cat