Caminada popular "El Voluntariat en marxa"

Caminada popular "El Voluntariat en marxa"
Lleida
Diumenge, 07/05/2017

Un any més la FCVS organitza la caminada popular "El voluntariat en marxa" per promoure i donar a conèixer la tasca del voluntariat social al territori català.

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza la caminada popular "El Voluntariat en marxa" amb l’objectiu és aconseguir el màxim de participació per així fer visible la veritable força del voluntariat.

El recorregut, de 10 km, començarà als Jardins Ernest Lluch a les 9 del matí i acabarà al Parc de la Mitjana al voltant de les 12 hores. El preu és de 5 euros i gratuït pels menors de 12 anys.

Els qui vulguin ajudar fent moltes passes solidàries i gaudir d’una caminada en família ja poden inscriure’s online. No obstant això, per tots aquells que es decideixin a última hora també hi haurà l’oportunitat d’inscriure’s el mateix dia de la caminada a partir de les 08.15 h.

En arribar al Parc de la Mitjana s’oferirà coca de sucre i xocolata a tots els participants i també hi haurà avituallament en el recorregut. A l’arribada gaudirem d’animació i d’un taller de sensibilització mediambiental.

L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida i de la Diputació de Lleida, i també de les empreses Wala esports, Plusfresc, Arilfrut, Torres Pastisseria, Bonpreu, Condis, el Centre Excursionista de Lleida, Creu Roja Joventut Lleida, Alemany 1879 i Grup el Grup Borges.

Data: 

Diumenge 07 Maig

Hora: 

08:15

Organitzador: 
FCVS