Campanya 'Posem-li pebrots al càncer 2018'

Campanya 'Posem-li pebrots al càncer 2018'
Divendres, 02/02/2018 fins Dissabte, 03/02/2018

La FECEC està realitzant una crida de persones voluntàries per tal de participar en la iniciativa solidària 'Posem-li pebrots al càncer 2018' que estarà present en més de 340 establiments Condis.

Amb motiu del Dia mundial del càncer, els dies 2 i 3 de febrer els establiments Condis de Catalunya acolliran la campanya solidària 'Posem-li pebrots al càncer' de la Federació Catalana d'Entitats Contra El Càncer (FECEC).

Al llarg del cap de setmana, ‘Posem-li pebrots al càncer’ i Condis posaran a la venda una bossa de pebrots, un verd i un vermell, a un preu d’1,5 €. Totes les aportacions es destinaran íntegrament a projectes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies. A banda de la recollida de fons, la campanya també vol sensibilitzar a la població, solidaritzar-se amb les persones que pateixen aquesta malaltia i difondre la tasca de suport i ajuda de les entitats que formen part de la federació.

Per tal de tirar endavant la iniciativa i continuar donant suport a les persones ateses, l’entitat necessita la col·laboració de persones voluntàries. Per això, totes aquelles persones que vulgui estar presents a qualsevol supermercat Condis oferint la bossa de pebrots, explicant els serveis de la FECEC i a la vegada els objectius de la campanya, hauran de formalitzar la seva inscripció a través d’un formulari web indicant la disponibilitat i l’establiment triat.

Per altra banda, en el següent llistat es poden consultar els establiments Condis que s’han sumat a l’acció solidària.

Data: 

Divendres 02 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
FECEC