Campanya solidària 'Cap nen sense joguina'

Campanya solidària 'Cap nen sense joguina'
Barcelona
Divendres, 05/01/2018

L’any passat la iniciativa va batre el seu rècord aconseguint més de 44.000 euros recaptats gràcies a la subhasta i a les donacions, a més del nombre de joguines noves que es van portar al punt de recollida.

Ràdio Barcelona ja prepara la 51a edició de la campanya solidària 'Cap nen sense joguina' amb l’objectiu de recollir joguines i fons per tal d’aconseguir que els infants amb pocs recursos puguin tenir regals el dia de Reis.

El dia 5 de gener a les 12 h, arrencarà el programa "Cap nen sense joguina" amb un homenatge al teatre. Les T de Teatre i l'Anna Barrachina es posaran davant dels micròfons de la ràdio per dirigir i presentar dues hores de ràdio molt teatrals, amb actuacions musicals i entrevistes. A les 15 h, es donarà pas al món de l'esport.

Els oients que vulguin poden assistir a l’emissió del programa reservant la seva invitació per alguna d'aquestes dues sessions a través de ticketea.

Subhasta radiofònica

A les 19 h i fins a altes hores de la matinada, Rosa Badia donarà el tret de sortida al plat fort de la jornada: la subhasta radiofònica d’objectes cedits per personatges famosos. Aquesta subhasta aporta una part fonamental dels fons per poder comprar joguines gràcies a les licitacions en directe que poden fer els oients per uns objectes molt especials. Els objectes que estaran disponibles durant la subhasta es poden consultar a la pàgina web de la campanya o a les xarxes socials.

L’any passat la campanya va batre el seu rècord aconseguint més de 44.000 euros recaptats gràcies a la subhasta i a les donacions, a més del gran nombre de joguines noves que es van portar al punt de recollida. Tot plegat va fer que més d’11.000 infants tinguessin regals el dia de Reis.

Altres maneres de col·laborar en la recollida

Les persones que ho desitgin podran donar directament joguines a l’estand de la campanya, situat davant de Ràdio Barcelona, al carrer Casp número 6, dijous 4 de gener de 10 a 22 h i divendres dia 5 de gener de 10 a 01 h. Les joguines han de ser noves i sense embolicar.

També es poden fer donacions al compte de "La Caixa" (ES56 2100 0679 1102 0070 9587) o al telèfon 93 344 14 15.

Data: 

Divendres 05 gen

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Ràdio Barcelona