Campanya solidària: la ceba que fa riure

L’objectiu és oferir als clients de Condis una bossa de cebes solidàries i repartir fulletons de Pallapupas. Font: Unsplash.
Barcelona
Divendres, 08/11/2019 fins Dissabte, 09/11/2019

El 8 i el 9 de novembre, Pallapupas organitza l’activitat a supermercats Condis de Barcelona.

El proper divendres 8 i dissabte 9 de novembre, Pallapupas organitza la campanya solidària La ceba que fa riure.

Les persones inscrites com a voluntàries hauran d’estar presents al supermercat que hagin triat, els dies i torns escollits, amb l’objectiu d’oferir als clients de Condis una bossa de cebes solidàries i repartir fulletons de Pallapupas.

Des de l’entitat, s’estan organitzant dues sessions informatives a Barcelona i, a més, s’enviarà una formació online perquè les persones voluntàries tinguin tots els detalls de la campanya.

Pallapupas és una organització que treballa perquè hi hagi un espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques, amb un mètode artístic propi.

Tot i que també treballen per adults, l’organització està orientada als infants i gent gran, en estreta col·laboració amb el personal de l’hospital. Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Divendres 08 nov

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
hola@pallapupas.org
Organitzador: 
Pallapupas