Campionat Mundial de Futbol per a equips de Metges

Campionat Mundial de Futbol per a equips de Metges
Sant Joan Despí
Diumenge, 10/07/2016 fins Dissabte, 16/07/2016

Els beneficis de la competició es destinaran a acidH, associació dedicada a la integració i desenvolupament humà de les persones amb intel·ligència límit.

Arriba la 22a edició del Campionat Mundial de Futbol per a equips de Metges a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del Futbol Club Barcelona. Els beneficis de la competició es destinaran a acidH, associació dedicada a la integració i desenvolupament humà de les persones amb intel·ligència límit.

El campionat es disputa entre 22 equips de països com ara Alemanya, Anglaterra, Suècia, Dinamarca, Ucraïna, Corea, Austràlia, Mèxic, Brasil, Veneçuela, Estats Units, Canadà, entre d’altres. L’equip guanyador s’emportarà la copa Ferran Morell. Paral·lelament tindrà lloc el campionat ‘Clemens Vogel’ de futbol 7 per a metges de més de 45 també de diverses nacionalitats.

Els partits es jugaran els matins del diumenge dia 10 i dissabte dia 16 (les finals) i les tardes del dilluns dia 11, dimarts dia 12, dijous dia 14 i divendres dia 15. A més, de dilluns a dimecres també tindrà lloc la 22a edició de l’International Symposium Medicine in Health & Sport, a les sales de l’Hotel Joan Carles I, amb conferències i més de 30 comunicacions científiques.

Aquest esdeveniment es va començar a organitzar a Barcelona l’any 1995 i s’hi va desenvolupar durant 10 anys, fins al 2004. Posteriorment, el torneig i simposi han tingut lloc en diversos països fins enguany, que torna a Barcelona.

Data: 

Diumenge 10 jul

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Fundació Catalana de Pneumologia (FUCAP)
Correu electrònic de l'organitzador: 
-