Cap a la construcció d'una futura xarxa per la sobirania energètica

Canvi de model energètic
Dissabte, 05/10/2013

Amb la intenció de construir un front de transformació en el camp de l’energia, el Col·lectiu per la sobirania d'un nou model energètic 'Canvi de model energètic' ens convida a participar a la jornada del proper 5 d'octubre.

Ara més que mai, aquesta proposta pren sentit. L'oligopoli energètic ha segrestat i perpetuat un model addicte als combustibles fòssils; l’ofensiva de la reforma elèctrica del Partit Popular del passat mes de juliol que posa en risc el futur de les renovables i de l’autoconsum; el preocupant creixement de la pobresa energètica; i com a contrapunt, el recent anunci de desestimació del fracking en territori català, mercès a la pressió exercida per la Plataforma Aturem el Fracking; ens donen indicis suficients i ens esperonen a construir aquest front polític des d'on articular sinèrgies entre un gran nombre de persones, grups i moviments.

CAP A LA CONSTRUCCIÓ D'UNA FUTURA XARXA PER LA SOBIRANIA ENERGÈTICA

Dia: dissabte 05 d’octubre de 2013
Lloc: Centre cívic de Pla de Palau, Girona (http://goo.gl/maps/ynOo9) INSCRIPCIÓ: http://canvimodelenergetic.wordpress.com/ PROGRAMA: http://canvimodelenergetic.wordpress.com/programa-5-oct/
Data: 

Dissabte 05 oct

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
coordinacio@ecologistesenaccio.cat