Capgirem el món des de La Model

Cartell de la jornada Capgirem el món 2021.
Barcelona
Divendres, 10/12/2021

Torna la jornada per revolucionar el jovent per a la justícia global organitzada per Lafede.cat, el Consell de Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

La jornada 'Capgirem el món. Revoluciona't per la justícia global' torna en la seva edició d'hivern per sacsejar les consciències de les persones més joves i celebrar el Dia dels Drets Humans el 10 de desembre a partir de les 16:30 h.

Lafede.cat, juntament amb el Consell Nacional de Joventut de Catalunya i el Consell de Joventut de Barcelona, programen l'esdeveniment aquest cop presencialment del de l'antiga presó Model, ara centre cultural i símbol de l'acció reivindicativa.

S'hi instal·lara una fira amb propostes de voluntariat local i internacional, i s'hi farà un debat sobre emergència climàtica i voluntariat internacional sota l'interrogant 'Aniria Greta de voluntària?', que comptarà amb la participació de Poldi Galmes, de Servei Civil Internacional, Laila Vivas, de Fridays for Future, Marta Salvador, d'Alba Sud, i Manel Riu, periodista de Crític.

La jornada es tancarà amb els monòlegs de Març Llinàs i Maria Oria, i el concert de Maio.

Data: 

Divendres 10 des

Hora: 

16:30

Organitzador: 
Lafede.cat
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@lafede.cat