Càpsula: Debat a l'entorn del llibre "Solo pido un poco de belleza"

 Font:
Barcelona
Divendres, 26/04/2019

Tindrem l’oportunitat de conèixer en Bru Rovira per establir un debat sobre pobresa, marginació, reivindicació... i la humanització i acompanyament a les persones en risc d’exclusió.

L’any 2016, Bru Rovira va publicar el relat literari 'Solo pido un poco de belleza'. A través d’aquesta obra, l’autor dona veu, posa noms, descriu sensibilitats i el seu dia a dia, les seves fites... i, en definitiva, humanitza tot un grup de persones en situació vulnerable durant la dècada dels 2000 al districte de Ciutat Vella, de Barcelona. Es troben en una situació d’exclusió social i només reclamen "una mica de bellesa", tal com s’escriu a la contraportada del llibre. En Bru se submergeix i s’implica a les seves vides i retrata, a peu de carrer, uns barris i uns veïns i veïnes castigats per la pobresa. Diferents històries, situacions i anècdotes, de personatges que ens transmeten tendresa i dignitat.

Bru Rovira (Barcelona, 1955) és periodista i reporter especialitzat en temes socials i internacionals. Guanyador del Premi Ortega y Gasset de l’any 2004, ha treballat en diversos diaris, entre ells, La Vanguardia, on va ser reporter durant vint-i-cinc anys, cobrint innumerables conflictes internacionals. Ha escrit sis llibres i actualment és periodista autònom i fa col·laboracions al diari Ara.

Tres dies després de Sant Jordi, el grup Sèniors del CEESC ens dona l’oportunitat de conèixer l’autor d’aquesta magnifica novel·la i establir un debat sobre pobresa, marginació, reivindicació... i la humanització i acompanyament a les persones en risc d’exclusió, reflexions necessàries per a educadores i educadors socials.

Data: 

Divendres 26 abr

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
sonia.rodon@ceesc.cat
Organitzador: 
CEESC