Basket Beat: Aprendre música en grup als territoris vulnerables. La incorporació de l'art com a metodologia d'acció social

Basket Beat: Aprendre música en grup als territoris vulnerables
Barcelona
Dimarts, 29/04/2014

Basket Beat és una metodologia amb esperit socialment transformador que utilitza l'esport per facilitar l'accés a l'experiència artística.

Josep Mª Aragay, educador social, musicotepareuta i integrador social, és l'ideòleg i alma mater de Basket Beat, una metodologia amb esperit socialment transformador que utilitza l'esport per facilitar l'accés a l'experiència artística.

Dirigida especialment a joves en situació de risc, gaudir de l'experiència els dota de sentit i els fomenta el seu desenvolupament personal i el treball en equip, a banda d'aprendre música a través del bàsquet.

Després de 3 anys treballant a Barcelona, des d'abril del 2013 el projecte s'ha presentat a Anglaterra, França, Sud-àfrica, Colòmbia, Uruguai, Perú, Estats Units, Canadà i Holanda.

Basket Beat és un dels projectes guanyadors de la primera convocatòria de cooperació i iniciatives socials del CEESC (2013).

Dimarts, 29 d’abril, a les 18.30h. Seu social del CEESC. Aragó 141-143, 4a planta. Barcelona.

Data: 

Dimarts 29 abr

Hora: 

18:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
projectes@ceesc.cat