Càpsula formativa: El pas a pas de la declaració de l'IVA

Cartell de la càpsula formativa de la declaració de l'IVA
Barcelona
Dimarts, 19/03/2019

D’una banda s'aclariran els conceptes més importants al voltant de l’IVA i, de l’altra, es treballarà amb exemples pràctics sobre la presentació dels models necessaris.

La tasca trimestral i anual d’haver de declarar l’IVA sovint es fa una muntanya per a les entitats. Per això des del CRAJ s'ofereix aquesta càpsula formativa, amb l’objectiu de facilitar aquesta gestió a les associacions juvenils.

La sessió anirà a càrrec de Dolors Martinez, de Suport Associatiu (Fundesplai), i tindrà lloc dimarts 19 de març de 18h a 21h a l’Espai Jove Boca Nord (C/ dels Agudells, 37-45 – M: L5 Carmel).

La formació és gratuïta però les places són limitades. És per això que cal fer inscripció prèvia a través del següent formulari: Inscripció a la càpsula «El pas a pas de la declaració de l’IVA», fent constar si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura.

Es lliurarà un certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació. Per a més informació, consulteu aquesta pàgina o contacteu amb assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17.

Data: 

Dimarts 19 març

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
assessoraments@crajbcn.cat
Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona - CRAJ