Càpsula formativa: Normativa negoci online, requisits legals de l'E-Commerce

L’objectiu és conèixer quins textos legals ha d’incorporar al seu web i les obligacions que s’han d’observar en la venda online. Font: Unsplash.
Barcelona
Divendres, 08/11/2019

El 8 de novembre, l’ICAB organitza el curs a la seva seu, Barcelona.

El proper divendres 8 de novembre a les 9.30 h, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i el Servei d’Ocupació i Orientació Professional (SOOP) organitzen la càpsula formativa Normativa negoci online, requisits legals de l'E-Commerce.

L’objectiu de la sessió és conèixer quins textos legals ha d’incorporar al seu web i les obligacions que s’han d’observar en la venda online.

Amb una metodologia teòrica i pràctica amb exemples, la formació donarà a conèixer el marc legal de la venda en línia, les obligacions dels presentadors/es en línia i com formalitzar la contractació electrònica.

També es donarà a conèixer el contingut del contracte electrònic amb les persones consumidores, la contractació dels serveis per via electrònica, les Legaltech i la protecció de dades en línia.

La sessió és gratuïta i serà impartida per Àngels Galiana. Per assistir, cal enviar un correu a l’adreça electrònica empren@icab.cat i omplir el formulari d’inscripció.

Data: 

Divendres 08 nov

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
empren@icab.cat
Organitzador: 
ICAB