Captació de socis i sòcies i relleu generacional

Pas de testimoni. Font. web de el diario24.com
El Prat de Llobregat
Dimarts, 27/10/2015 fins Dimarts, 03/11/2015

Cases d’en Puig realitzarà, el proper 27 de novembre, un curs dedicat a descobrir les eines i mecanismes més eficaços per a captar nous socis, així com la importància de deixar aquesta tasca a les noves generacions.

En aquest taller, es pretén sensibilitzar als assistents sobre la importància de deixar als més joves la tasca de captació de socis, alhora que s’expliquen les eines i tècniques per tal de portar-ho a terme de forma òptima.

Es tracta d’un curs presencial que es desenvoluparà de forma pràctica i dinàmica. Constarà de dos parts, la primera de les quals serà de caire teòric, per després culminar en una segona part pràctica, on el formador convidarà a reflexionar als participants, sobre situacions habituals que es poden desenvolupar en aquest àmbit. Per a més informació +.

Aquest formació s’ofereix des de Cases d’en Puig serveis de Ciutadania, de la mà de l’Escola Lliure el Sol. Es dividirà en dues sessions, la primera de les quals serà el proper 27 de setembre i la segona el següent 3 de novembre. Les sessions tindran una durada de dues hores, estant prevista l’inici d’aquestes per a les 19 hores dels respectius dies.

El curs està adreçat a responsables i membres d’associacions d’entitats de El Prat de Llobregat, que tinguin interès en la temàtica. Aquesta, tindrà lloc en les pròpies instal·lacions de Cases d’en Puig.

Per poder assistir caldrà fer una inscripció prèvia a través de correu electrònic a formacio@entitatsdelprat.cat.

Data: 

Dimarts 27 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Cases d'en Puig