Caravana a Grècia, obrint fronteres

Logotipi de la Caravana a Grècia / Font: Caravana a Grecia, abriendo fronteras
Barcelona
Dissabte, 16/07/2016 fins Dilluns, 25/07/2016

El 16 de juliol sortirà una caravana des de Barcelona amb persones i col·lectius procedents de diferents punts de l’Estat espanyol per arribar a Grècia i reivindicar el compliment dels drets de les persones refugiades i immigrants.

Diferents autocars vinguts de varis punts de la geografia de l’Estat espanyol confluiran el dia 16 de juliol a Barcelona per emprendre un viatge que els portarà fins la ciutat grega de Tessalònica el 19 de juliol. En total total seran 10 dies de ruta solidària per Europa amb una estada de tres dies a Tessalònica i un a Atenes.

Aquesta iniciativa proclama el compliment dels drets humans per a totes aquelles persones refugiades i immigrants, un moment per crear espais de trobada i foment de la convivència i la solidaritat entre persones i pobles.

Al mateix temps es vol denunciar públicament a tots els responsables d’aquesta crisi humanitària que està tenint especial presència a països com Grècia, on hi han accedit milers de persones fugint de guerres, conflictes i misèria.

Data: 

Dissabte 16 jul

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Caravana a Grecia, abriendo fronteras
Correu electrònic de l'organitzador: 
caravanagrecia@gmail.com