Càritas Girona: 50 anys d'acció social

Càritas Girona: 50 anys d'acció social
Girona
Dijous, 17/03/2016

L'entitat celebrarà el seu mig segle amb una jornada de formació i un acte de reconeixement als qui han fet possible el mig segle d’història de la institució

Càritas Diocesana de Girona celebrarà els 50 anys de l’entitat amb un acte de reconeixement a les persones que han fet possible els projectes i programes socials de la institució. Abans de l’acte de reconeixement la institució també oferirà una jornada de formació destinada a professionals i persones voluntàries que treballen en l’àmbit de l’acció social.

La jornada de formació

La jornada de formació, que té com a títol “Una mirada a l’acció social ahir, avui i demà”, té l’objectiu de reflexionar sobre l’evolució del treball de les entitats socials, la seva contribució a la cohesió social i els reptes de futur. La formació es dividirà en tres blocs i una ponència final.

L’acte de reconeixement

Durant l’acte de reconeixement, que té com a lema “El cor de l’acció social són les persones”, s’agraïrà la tasca de les persones que durant el mig segle d’història de la institució han contribuït al desenvolupament dels programes i projectes socials de Càritas.

L’acte comptarà amb diversos homenatges, actuacions musicals i teatrals diverses, accions de sensibilització, testimonis de les activitats que desenvolupen els programes i d’altres sorpreses.

Com inscriure’s?

Els actes estan oberts a tot el públic interessat i l’assistència és gratuïta però es demana prèvia inscripció.

Jornada de Formació: “Una mirada a l’acció social ahir, avui i demà”

Horari: 15-17:45 h

Destinada a professionals i persones voluntàries que treballen en l’àmbit de l’acció social

Inscriu-te!

Acte de reconeixement: “El cor de l’acció social són les persones”

Horari: 18-20 h

Inscriu-te!

Data: 

Dijous 17 març

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Càritas Diocesana de Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
caritas@neorgsite.com