Celebra el Scratch Day 2017

Celebra el Scratch Day 2017
Terrassa
Dissabte, 13/05/2017

El proper dissabte se celebrarà a tot el món el Scratch Day 2017. Aquest dia també servirà per celebrar els desè aniversari d'aquest entorn de programació per infants.

Scratch és un entorn de programació pensat per a infants, que enguany celebra el desè aniversari. L'entorn, ideat pel MIT Media Lab, permet crear fàcilment animacions, jocs i interaccions, i està enfocat perquè l'utilitzi la comunitat educativa en general. Scratch ha tingut un èxit creixent molt important i actualment hi ha una comunitat molt forta que utilitza l'eina.

Cada segon dissabte del mes de maig, se celebra el Scratch Day. L'Scratch Day és una xarxa global d'esdeveniments perquè les persones comparteixin els seus projectes i donin la benvinguda a nous membres. Aquest any, hi ha més de 500 celebracions programades per tot el món. Una desena d'aquestes celebracions es faran a diverses poblacions de Catalunya. Qualsevol escola o entitat pot organitzar una activitat per l'Scratch Day. Per a fer-ho només heu de registrar-vos com a organitzadors i publicar les vostres activitats.

Una de les activitats que es faran a Catalunya, és l'Scratch Day Terrassa 2017. Aquesta activitat està organitzada pels i les alumnes del INS Mont Perdut de Terrassa. Aquesta activitat és totalment gratuïta, però requereix d'un registre previ.

Data: 

Dissabte 13 Maig

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Institut Mont Perdut
Correu electrònic de l'organitzador: 
a8066437@xtec.cat