Celebració del Dia Internacional del Voluntariat

Premis voluntariat
Barcelona
Dijous, 04/12/2014

El proper dijous 4 de desembre, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya commemoraran el Dia Internacional del Voluntariat amb un acte institucional en el qual es clourà la Capitalitat Europea del Voluntariat 2014 que ha ostentat la ciutat.

Durant l’acte, que es realitzarà a les 19h al Saló de Cent de l’Ajuntament, també tindrà lloc el lliurament del Premi Voluntariat que atorga el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i s’anunciarà la ciutat que ostentarà la capitalitat el proper 2015.

L’acció culminant de la cloenda serà oberta a tota la ciutadania i consistirà en l’estrena d’un mapping dedicat al voluntariat, que es projectarà a la façana de l’Ajuntament, el dijous 4 de desembre a les 20 h i el divendres 5 de desembre a les 19 h. Els dos dies s’anirà repetint cada vint minuts, fins a les 22:30h.

Amb el lema “Sóc voluntari, batego en cada acció. Sóc voluntari, batego pel món” l’espectacle audiovisual vol sensibilitzar el públic del valor del voluntariat i lloar la tasca d’aquestes persones.

Data: 

Dijous 04 des

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
dgacc.benestar@gencat.cat