Cens de cria de gall fer

Gall fer
Lleida
Dilluns, 19/08/2019

La Pedrera Natura organitza una jornada de voluntariat pel control de la població de gall fer a la Muntanya d'Alinyà (Lleida) el 19 d'agost.

La població de gall fer a la Muntanya d'Alinyà és molt valuosa perquè es troba al límit sud de la seva distribució. És petita però es manté estable durant els darrers anys i cal controlar que segueixi aquesta tendència positiva.
La Fundació Catalunya La Pedrera. Natura vol estimar com ha anat la reproducció d'aquest au, pel que fa una crida al voluntariat el 19 d'agost de 2019. En aquesta jornada de voluntariat per realitzar un cens de cria de gall fer per pentinar una ampla zona de terreny per mirar d’aixecar les gallines amb polls i poder-les comptabilitzar, molestant-les el menys possible.

L'organització oferirà un dinar el mateix dia de l'acció voluntària. Les persones interessades poden inscriure's a territori@fcatalunyalapedrera.com.

La Fundació assumeix propostes solidàries i que contribueixin a transformar la societat. Organitza activitats de voluntariat relacionades amb: la gestió i conservació del territori, com ara restauració de zones humides, recuperació de fonts i camins, prevenció d’incendis o neteges; projectes de conservació i recerca de la biodiversitat, en especial d’espècies amenaçades; l’educació i la divulgació ambiental, com el suport a sortides guiades, estades de natura, etc.

Data: 

Dilluns 19 ag

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
territori@fcatalunyalapedrera.com
Organitzador: 
Fundació Catalunya La Pedrera. Natura