Cicle Cercant Alternatives: Què hi ha darrere l’emergència climàtica?

L’objectiu del cicle és parlar sobre la crisi ambiental, les revoltes socials i les possibles alternatives i solucions al respecte. Font: Unsplash.
Barcelona
Dilluns, 16/12/2019 fins Dijous, 19/12/2019

El 16, 17 i 19 de desembre, el Servei Civil Internacional de Catalunya organitza les sessions a Barcelona.

Els propers dilluns 16, dimarts 17 i dijous 19 de desembre a les 18.00 h, el Servei Civil Internacional de Catalunya i Rebel·lió o extinció BCN organitzen el IV Cicle Cercant Alternatives ‘Què hi ha darrere l’emergència climàtica?’.

L’objectiu del cicle és parlar sobre la crisi ambiental, les revoltes socials i les possibles alternatives i solucions al respecte.

En aquesta edició, es coneixeran les dinàmiques que han portat fins a la situació actual, s’analitzarà com el propi sistema intenta apropiar-se de la solució al canvi climàtic i es compartiran conjuntament estratègies de canvi social des de la societat civil organitzada.

Dilluns 16: Crisi climàtica: una veritat incòmoda
A càrrec de Jordi Bigues, escriptor i periodista, membre de Rebel·lió o Extinció, la sessió abordarà preguntes com ‘Perquè ningú no fa res?’ o ‘Per on començar?’.

Dimarts 17: Greenwashing o l’apropiació de la lluita des del capitalisme verd
A càrrec d’Alfons Pérez, de l’Observatori del Deute en la Globalització, s’explicarà com la lluita pel clima està a l’ordre del dia i des de la política i les grans corporatives no deixen passar l’oportunitat per aprofitar-se’n i treure’n rendiment.

Dijous 19: Taula rodona 'Fem-hi front: Com ha de ser la resposta social pel clima?'
S’abordarà tot el que correspon a vagues, manifestacions, acció no-violenta i incidència política. Aquesta sessió tractarà preguntes com ‘Quines són les següents estratègies?’ o ‘Després de la cimera pel clima, com cal seguir la lluita?’.

L’entrada a tot el cicle és lliure i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 16 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Servei Civil Internacional de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@scicat.org