Cicle de Comunicació: ‘Com s’elaboren les campanyes per arribar al nostre públic?’

Responsables de comunicació de quatre entitats protagonitzen la quarta i última sessió del tercer Cicle de Comunicació Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). Font: FCVS
Dijous, 06/10/2022
(En línia)

Responsables de comunicació de quatre entitats socials protagonitzen la quarta i última sessió del tercer Cicle de Comunicació Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

Down Lleida, Contra el Càncer Girona, Santa Teresa del Vendrell (Fundalis) i Gràcia Participa, de Barcelona, són quatre entitats socials de diferents àmbits i diferents zones del país que el 6 d’octubre coincidiran en una sessió per explicar els seus èxits comunicatius i també els problemes i les dificultats amb les quals solen trobar-se. La sessió es titula ‘Comunicar des de les entitats: Com s’elaboren les campanyes per arribar al nostre públic?’

Per tancar el tercer Cicle de Comunicació Social, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) vol donar veu a responsables de comunicació de les entitats i convidar-les a explicar com viuen el dia a dia. La intenció de la sessió és obrir un espai de debat i compartir bones i males experiències que serveixin per millorar la comunicació d’entitats que sovint no tenen massa recursos.

La sessió serà virtual i es farà el 6 d’octubre de 10 a 11.30h. Hi participaran Pilar Agustín, tècnica de programes, comunicació i màrqueting de Down Lleida; Adriana Pujol Luengo, tècnica de l’Àrea de Comunicació, Màrqueting i Organització d’Esdeveniments de Contra el Càncer Girona; Elena Rodríguez, responsable de comunicació de les fundacions Onada de Tarragona, Ginac de Valls i Santa Teresa del Vendrell (Fundalis), i Laia Roy, responsable de comunicació de Gràcia Participa.

Compartiran els èxits de les seves campanyes, les eines més eficaces i donaran consells per obtenir els millors resultats en el moment de difondre actes, activitats o crides de voluntariat.

La sessió formativa té un preu de cinc euros per a les entitats federades i deu euros per a les no federades. El preu inclou el material que es compartirà i el vídeo de la formació.

Les inscripcions estan obertes i la data límit per apuntar-s’hi és el dia 4 d’octubre. Tota la informació actualitzada de la formació es pot consultar al web de la FCVS.

El Cicle de Comunicació Social de la FCVS va néixer el 2020, en plena pandèmia de la Covid-19, i celebra ara la tercera edició. La primera sessió del 2022 es va dedicar a analitzar diferents eines per millorar la captació de fons; la segona, a millorar les estratègies de xarxes socials, i la tercera, a conèixer eines per millorar l’estratègia de màrqueting digital de les entitats.

Data: 

Dijous 06 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat