Cicle de comunicació inclusiva per a entitats juvenils

Cartell del Cicle de comunicació inclusiva per a entitats
Barcelona
Dimarts, 07/11/2017 fins Dimecres, 08/11/2017

Formació on s'abordaran estratègies i tècniques per comunicar des de la igualtat i la visibilització de la diversitat.

Formació que pretén oferir-vos recursos i eines per aprendre a escriure i informar en clau no discriminatòria! S'hi abordaran estratègies i tècniques per comunicar des de la igualtat i la visibilització de la diversitat.

El cicle constarà de dues sessions, que aprofundiran en els següents continguts:

  • Dimarts 7 de novembre, de 18.30 a 20.30h

Llenguatge inclusiu: estratègies, recursos i eines

Aprenem a comunicar-ho tot en clau no discriminatòria per fer que a la nostra entitat tothom es senti còmode i partícip. Es parlarà, doncs, del llenguatge no sexista, del llenguatge LGTBIfòbic i del tractament que fem als col·lectius de persones amb diversitat funcional i de les persones migrades.

  • Dimecres 8 de novembre, de 18.30 a 20.30h

Accessibilitat web

Fem més accessibles els nostres espais web, adaptant-ne el contingut i el disseny a les persones amb diversitat funcional!

Totes les sessions tindran lloc al Centre Cívic El Coll – La Bruguera (c/ de l’Aldea, 15). I les places són limitades i gratuïtes, però cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç “Inscripcions al Cicle de Comunicació inclusiva per a entitats juvenils”.

I si assistiu a totes les sessions, rebreu una memòria USB amb documents i recursos d’allò més útils per al dia a dia de la vostra associació!

Per a més informació sobre qualsevol de les dues formacions, envieu-nos un correu electrònic a comunicacio@crajbcn.cat o truqueu-nos al 93 265 52 17.

Data: 

Dimarts 07 nov

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@crajbcn.cat