Cicle de conferències sobre inclusió i diversitat cultural a Platja d'Aro

Il·lustració cicle conferències a Platja d'Aro
Platja d'Aro
Dijous, 11/10/2018 fins Dijous, 13/12/2018

Es faran 5 conferències que intentaran donar peu a la reflexió sobre els diversos tipus de violència que es deriven dels procesos migratoris.

El '2n Cicle de Conferències, Diàlegs i Reflexions, per un poble inclusiu i divers' està organitzat per l'Ajuntament de Castell - Platja d'Aro i compta amb la col·laboració de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, el Consell Comarcal del Baix Empordà i la Fundació Sergi.

El cicle vol centrar la mirada en les dones com a col·lectiu especialment vulnerat per les estructures socials. Les reflexions fruit de les conferències giraran al voltant de les conseqüències psicològiques, físiques i emocionals que produeixen les migracions durant la diàspora i més enllà, donat que les formes d'opressió romandran al llarg de la vida d'aquestes persones.

S'obriran espais de debat i xerrades que visibilitzaran relats de dones migrades. Aquestes històries ajudaran a conèixer com construeixen en el dia a dia les seves experiències de resiliència i a entendre com poden ser acompanyades per revertir les situacions de desigualtat de què són objecte.

Pots consultar el programa complet al díptic del cicle.

Data: 

Dijous 11 oct

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Ajuntament de Platja d'Aro
Correu electrònic de l'organitzador: 
-