Cicle de finançament privat 2014

Cartell del Cicle de finançament privat 2014 del CRAJ
Barcelona
Dimarts, 22/04/2014 fins Dimarts, 29/04/2014

El crowdfunding serà el protagonista d'aquest cicle de finançament, que es realitzarà el 22, 24 i 29 d'abril, a l'Espai Jove La Fontana, de la mà del CRAJ.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) organitza un cicle de xerrades sobre el microfinançament col·lectiu, amb l'objectiu de guiar les entitats en el seu camí per aconseguir finançament a través d'aquesta via.

El cicle consta de tres sessions que tindran lloc el dimarts 22 d'abril, el dijous 24 d'abril i el dimarts 29 del mateix mes. Totes tres començaran a les 19.00 hores i es realitzaran a l'Espai Jove La Fontana. És possible participar només en una o en dues de les sessions, però des de l'organització recomanen assistir a totes tres. La inscripció es pot realitzar emplenant aquest formulari.

El continguts del cicle serà el següent:

Sessió 1: Plantegeu la vostra proposta en finançament col·lectiu. Presentació de les principals plataformes de microfinançament i explicació dels passos a seguir per iniciar un projecte de captació de fons en aquest tipus de plataformes.

Sessió 2: Consells pràctics per a treballar el finançament col·lectiu. Exposició de recursos i consells pràctics per poder plantejar un projecte de microfinançament col·lectiu.

Sessió 3: Taula rodona amb entitats i representants de plataformes crowdfunding. Presentació de tres experiències pràctiques sobre finançament col·lectiu i intercanvi amb representants de les plataformes de crowdfunding.

Data: 

Dimarts 22 abr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona CRAJ)
Correu electrònic de l'organitzador: 
craj@crajbcn.cat