Cicle ‘Drets laborals i estrangeria’

L’objectiu és conèixer la importància de l’alta a la Seguretat Social, els drets bàsics que protegeix i com es duu a terme. Font: Unsplash.
Barcelona
Divendres, 26/04/2019 fins Divendres, 03/05/2019

El 26 d’abril i el 3 de maig, Coòpilis organitza la formació a Poblesec, Barcelona.

Els propers divendres 26 d’abril i 3 de maig, Coòpolis, amb la col·laboració d'Iacta, Cooperasec, Ateneus Cooperatius i Barcelona Activa, organitzen el cicle ‘Drets laborals i estrangeria’.

La primera sessió està enfocada als drets laborals per a persones treballadores de la llar i les cures, mentre que la segona es centra en els drets laborals i el procés de regularització.

L’objectiu de la primera sessió és conèixer la importància de l’alta a la Seguretat Social, els drets bàsics que protegeix i com es duu a terme.

També es vol donar a conèixer les principals condicions laborals i drets bàsics reconeguts a les treballadores de la llar familiar, com els salaris, els horaris, els descansos i els drets de modificació i extinció del contracte.

La formació presentarà iniciatives relacionades amb la dignificació de la cura, com per exemple, l'Associació Més Cures.

La sessió està dirigida a totes les treballadores de la llar familiar, ja prestin serveis en règim d’internes o de no internes, a més de persones interessades en aquesta temàtica.

Les places són limitades i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Divendres 26 abr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Coòpolis
Correu electrònic de l'organitzador: 
coopolis@bcn.coop