Cicle formatiu 'Impulsem projectes transformadors a les entitats juvenils!'

Impulsem projectes transformadors a les entitats juvenils! – Cicle formatiu
Dilluns, 10/05/2021 fins Dilluns, 17/05/2021
(En línia)

Formació dirigida a entitats juvenils amb interès en realitzar projectes transformadors des d'una perspectiva de l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH).

La formació tindrà un caràcter pràctic, participatiu i creatiu i partirà de projectes i necessitats reals que plantegin treballar les entitats juvenils.

La sessió 1 tindrà l'objectiu de canviar el xip amb l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans i tractarà aspectes claus sobre el seu enfocament, perquè és necessari un canvi de xip i quina és la revolució de l’EGiBDH. La sessió 2 tractarà quines són les pautes per incorporar l’aplicació de l’EGiBDH en les fases de context, implementació i avaluació d’un projecte, com establir objectius, resultats, indicadors i activitats sobre drets humans i també com treballar amb les persones joves com a titulars dels seus drets.

Obliqües és l'organització encarregada d'impartir la formació. La seva tasca és ajudar a fer un món amb major justícia global a través de l'acompanyament d'organitzacions defensores de drets humans en la millora de les seves campanyes i projectes. També impulsen processos de transició organitzativa feminista des de l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans i les noves narratives comunicatives.

La formació es realitzarà a través de Zoom i cal inscriure's prèviament per poder participar, ja que la formació és gratuïta i les places limitades.

Data: 

Dilluns 10 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
CRAJ
Correu electrònic de l'organitzador: 
assessoraments@crajbcn.cat