Cicle Un món que s’esgota: canvi climàtic, medi ambient i sostenibilitat

Cartell cicle Font:
Dimecres, 23/10/2013 fins Dijous, 28/11/2013

La Conselleria de Cooperació de Tarragona inicia demà el cicle “Un món que s’esgota: canvi climàtic, medi ambient i sostenibilitat”, conjuntament amb Ecologistes en Acció de Catalunya.

Avui serà l'acte de presentació del cicle que enceta dos mesos d’activitats al voltant del canvi climàtic, en les quals diferents experts ens aportaran el seu punt de vista sobre un tema que afecta tothom i que compromet el futur del nostre planeta.

El cicle tractarà d’aquest problema global al nostre món local. Quines conseqüències tindrà per al nostre planeta? Què podem fer per aturar el canvi climàtic?.

Les activitats del cicle dedicat al canvi climàtic es poden consultar en aquest enllaç. Es proporcionaran, tant les evidències científiques més recents al voltant de la realitat del canvi climàtic induït per l’home, com les seves causes i impactes associats, alhora que es plantejarà la dicotomia que hi ha entre les aclaparadores evidències del canvi climàtic i la incapacitat política per acordar les mesures per minimitzar-ne els efectes.

Aquest acte enceta el cicle organitzat conjuntament amb Ecologistes en Acció, que vol acostar els més joves al problema del canvi climàtic, amb dos tallers els dissabtes 16 i 23 de novembre. D’altra banda també es podran veure tres exposicions i cinc pel·lícules.

Data: 

Dimecres 23 oct

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
mvidals@tarragona.cat