Cicle 'Viu el voluntariat ambiental a Catalunya'

Cicle de descoberta del voluntariat ambiental a Catalunya
Dissabte, 09/11/2019 fins Dissabte, 23/11/2019

Durant el mes de novembre la Xarxa per la Conservació de la Natura organitza un cicle per descobrir què és el voluntariat ambiental i viure quatre experiències al llarg del pais: a Altafulla, a Lleida, a Girona i a Solsona.

Què vol dir implicar-se activament en la defensa del medi ambient? Quines activitats pot fer un voluntari o voluntària ambiental? Quines són les entitats que actuen a Catalunya?

La Xarxa per la Conservació de la Natura organitza el cicle 'Viu el voluntariat ambiental a Catalunya', on es pot trobar la resposta a aquestes preguntes, conèixer entitats ambientals i experimentar el voluntariat ambiental: recuperant un hàbitat costaner deteriorat per les espècies invasores, recollint residus abandonats en espais naturals, analitzant la biodiversitat de l'entorn,o fent un seguiment d'aus.

El cicle es compon de 4 jornades, durant les quals es presentarà què és i com està articulat el voluntariat ambiental a Catalunya, i el paper que hi juga el portal www.voluntariatambiental.cat. Es viuran 4 experiències pràctiques de la mà d'entitats com l'associació mediambiental La Sínia, Osmon, l'associació de Naturalistes de Girona i el Grup de Natura del Solsones.

El programa del cicle és ell següent:


– Dissabte 2 de novembre a Altafulla, amb l'Associació Mediambiental la Sínia.
– Dissabte 9 de novembre a Lleida, amb l'Associació Osmon.
– Dimecres 13 de novembre a Girona, amb l'Associació Naturalistes de Girona.
– Dissabte 23 de novembre a Solsona, amb el Grup de Natura del Solsonès.

Per a més informacióinscripcions, es pot consultar aquest enllaç,

Data: 

Dissabte 09 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Xarxa per la Conservació de la Natura
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntariatambiental.cat