Cine Forum "China Blue" + Pica Pica i Concert

Cineforum: China BLue
Divendres, 14/06/2013

El guardonat documental "China Blue" de Micha X.Peled es podrà veure de forma gratuïta en el marc de la 4ª Setmana de la Responsabilidad Social a Catalunya.

L'esdeveniment de la 4ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya us proposa pasar una tarda de divendres diferent: CINEFORUM + DEBAT + PICA-PICA RESPONSABLE + CONCERT

Després del desastre a Bangladesh del passat 24 d'abril, on un edifici que albergava diversos tallers tèxtils es va ensorrar provocant més de mil morts, hem pensat proposar-vos aquest any el passi del documental 'China Blue' (Micha X.Peled).

Aquest documental que no us deixarà indiferents, està rodat clandestinament a la Xina i ens mostra d'una manera privilegiada el que tant la Xina com les grans marques internacionals intenten amagar: com es produeix la roba que comprem. Ens endinsarem en una fàbrica de texans on dues joves, Jasmine i Orchid, intenten sobreviure a les dificils condicions laborals.

En acabar el documental, tots junts acompanyats d'una copa de cava ecològica i pica-pica i gaudint d'un concert, intentarem millorar el món. Tot això acompanyats d'experts en la temàtica que ens ajudaran a trobar respostes.

La entrada es gratuita pero cal fer inscripció a la web de l'esdeveniment: http://www.setmanarse.cat/inscriu-te-visitant.php


Més informació

Data: 

Divendres 14 juny

Hora: 

19:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ingenieriasocial.es