Cinefòrum ‘Venís de lejos’ i debat posterior

El film narra la història d’una família palestina, dispersada com a conseqüència dels esdeveniments succeïts al segle passat. Font: Centre Cívic Pati Llimona.
Barcelona
Dijous, 06/06/2019

El 6 de juny, el Centre de Recursos en Drets Humans de l’Ajuntament de Barcelona organitza la sessió al centre cívic Pati Llimona, Barcelona.

El proper dijous 6 de juny a les 19.00 h, el Centre de Recursos en Drets Humans de l’Ajuntament de Barcelona organitza el cinefòrum ‘Venís de lejos’.

Dirigida per la directora egípcia Amal Ramsis, el film narra l’extraordinària història d’una família palestina, dispersada com a conseqüència dels esdeveniments succeïts al segle passat.

El documental s’emmarca en un context bèl·lic, des de la guerra civil espanyola i la segona guerra mundial, a nakba palestina o la guerra civil libanesa.

L’obra rendeix un emotiu homenatge als brigadistes àrabs que van participar en la guerra civil espanyola i les destinacions de la qual van acabar sent en molt casos incerts i dramàtics, com és el cas del protagonista palestí.

Un cop finalitzada la projecció, s’obrirà un espai de cinefòrum amb la directora i el David Bondia, president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, per poder abordar els diferents temes que tracta el documental.

Data: 

Dijous 06 juny

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Centre Cívic Pati Llimona
Correu electrònic de l'organitzador: 
ccpatillimona@patillimona.net