Circ i refugi: Jornada al voltant del Dia Mundial de les persones Refugiades

Cartell de la jornada "Circ i refugi"
Barcelona
Dimecres, 19/06/2019

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de les persones Refugiades, se celebra aquesta jornada per explicar la producció i exportació d'armes així com la implicació de l'Estat espanyol en el negoci de la Guerra.

Per una banda, la Campanya Banca Armada presenta i projecta el documental “La guerra empieza aquí”, creat per Ongi Etorri Errefuxiatuak i dirigit per Joseba Sanz, que assistirà a l’acte. El documental dóna visibilitat a la importància de la indústria militar basca i el volum d’exportació d’armament des d’Euskal Herria a països en guerra de l’Orient.

A més, juntament amb activistes de SETEM Catalunya tenen previst mostrar tots els vincles entre entitats estatals que formen part de la banca armada amb la gestió militaritzada amb què compten les fronteres espanyoles en una instal·lació artística.

La jornada començarà a les 18h amb tallers, mostres de circ com xanques, malabars, slackline, contacontes entre d'altres a càrrec d'Encircant el Barri i Open Cultural Center. Continuarà a les 20.30h amb una Taula Rodona sobre "Circ i Refugi" amb la participació de persones amb experiències en camps de refugiats relacionades amb l'àmbit del circ. A les 21.30h es presentarà i projectarà el documental "La Guerra empieza aquí" i acabarà a mitjanit

Organitzen l’esdeveniment Fundació Ficat, Encircant el barri, Open Cultural Center - OCC, Casal de Barri Pou de la Figuera i la Campanya Banca Armada.

Data: 

Dimecres 19 juny

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@ficat.org
Organitzador: 
Fundació Ficat