11a Cistella solidària

Cistella solidària
Barcelona
Dissabte, 14/12/2019

La Cistella solidària arriba el pròxim 14 de desembre a la seva onzena edició, que busca recaptar diners per a la investigació contra el càncer infantil.

L'esport és molt més que realitzar una activitat física. Té la capacitat de transmetre valors i també d'ajudar en causes solidàries. Aquesta barreja d'esport i solidaritat arriba amb la Cistella Solidària, un campionat de bàsquet popular que busca recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. Es tracta de l'onzena edició d'aquest torneig, que tindrà lloc al Complex Esportiu la Mar Bella i que durant aquesta dècada ha aconseguit recaptar més de 168.000 euros.


El torneig es divideix en dues categories, els més petits i els amateurs, a més, també s'han organitzat dues rifes de material esportiu, sopars i entrades a espectacles. El preu per participar és de 25 euros i inclou l'equipació i aigua. Els equips poden ser mixtos amb un mínim de 6 persones. Ja us hi podeu inscriure.


Tots els diners recaptats aniran al Laboratori Oncològic Infantil de la Fundació Sant Joan de Déu, si voleu col·laborar, però sense participar en el sorteig, també es pot fer una aportació a patir d'1 euro a la causa des d'aquí.

Data: 

Dissabte 14 des

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@cistellasolidaria.org
Organitzador: 
Cistella solidària